Romelu Lukaku bijna op de vuist met ploegmaat na teleurstellende wedstrijd

Rode Duivel Romelu Lukaku is na het Champions League-gelijkspel tegen Slavia Praag in de clinch gegaan met Marcelo Brozovic. Die laatste voelde zich aangevallen door de kritiek van Lukaku.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Dinsdagavond geraakte Inter Milaan niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Slavia Praag. Na de wedstrijd vielen er harde woorden in de kleedkamer, zo bericht de Gazzetta dello Sport.

Hoofd tegen hoofd

Romelu Lukaku, die zelf geen al te beste wedstrijd speelde, zou daar het woord hebben genomen en duidelijk gemaakt hebben dat hij het teleurstellende resultaat wijt aan te weinig passie en drang naar voren. De 26-jarige spits betreurde het feit dat er te weinig geluisterd werd naar het tactische plan van trainer Antonio Conte.

Middenvelder Marcelo Brozovic vatte het commentaar op als een persoonlijke aanval en reageerde furieus. Het kwam zelfs zover dat de twee hoofd tegen hoofd stonden en andere ploegmaats hen uit elkaar moesten halen om het opstootje niet te laten escaleren.

Niet eerste keer

Intussen zouden de twee het met elkaar hebben bijgelegd. Het is overigens niet de eerste keer dat Marcelo Brozovic bekvecht met een ploegmaat. Zo kreeg de 26-jarige Kroaat het eerder aan de stok met Lukaku's voorganger Mauro Icardi.