Rondborstige vrouwen dobberen op aangepaste luchtmatras

Wat begon als een 1 aprilgrap, eindigde als hét zwembadhebbeding voor vrouwen met een grote boezem. Het Britse lingeriemerk Bravissimo komt met een speciaal luchtbed op de proppen. Het verschil met een normale luchtmatras is de holte die de borsten ondersteuning geven.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Vrouwen met een volle boezem weten het wel. Met die twee hindernissen is op je buik liggen geen kinderspel. Dat bedacht ook lingeriemerk Bravissimo. Het bedrijf heeft een luchtmatras ontworpen met een holte net onder het hoofdkussen, die dienst doet als 'cuphouder'.

1 april

Nochtans was het lingeriemerk niet van plan om hun idee ook effectief op de markt te brengen. Op 1 april stuurde Bravissimo een komische Facebookpost de wereld in: "Door het gat voor je borsten kun je comfortabel relaxen (en zonnen). Heerlijk! Wie wil er eentje?"

De reacties op de nieuwe luchtmatras waren heel positief. Groot was dus ook de ontgoocheling toen bleek dat het om een 1 aprilgrap ging. Bravissimo besloot alsnog om hun comfortabele luchtmatras te lanceren. "We kregen zulke geweldige reacties op de 1 aprilgrap dat we snel zijn gaan kijken naar de daadwerkelijke productie van dit luchtbed voor de zomer. We vinden het geweldig dat we vrouwen met grote borsten een product kunnen bieden dat nergens anders beschikbaar is. We dachten dat het een enorm leuk hebbeding zou zijn voor de vakantie", vertelt een woordvoerder van Bravissimo aan metro.co.uk.

De roze luchtmatras kan je online bestellen voor 25 pond en wordt ook in België bezorgd.