Ruim 90% van de vrouwen verkiest yoga boven seks

Bedgewoonten zijn voor iedereen verschillend. Zo zijn er mensen die tevreden zijn met één vrijpartij per maand, maar er zijn ook mensen die iedere week verschillende keren seks hebben. Tastea onderzocht de slaapkamergewoonten en daaruit blijkt dat maar liefst 90% van de vrouwen liever aan yoga doet dan de lakens met iemand te delen. Wat!?
door
chloe.festraets
Leestijd 1 min.

Het Nederlandse bedrijf Tastea is bekend vanwege haar libidoverhogende thee. Maar hebben we wel zo'n thee nodig om opgewonden te geraken? Ruim 2000 respondenten onthullen hun bedgeheimen in een onderzoek.

Het meest schokkende resultaat: maar liefst 90% van de vrouwen verkiezen een activiteit als yoga, zweten in de fitness, of zelfs gewoon een wijntje drinken in de zetel boven seks. Mannen denken hier duidelijk anders over, want 65% van de mannen slaat een stomende bedsessie niet af.

Frequentie

Maar hoe vaak hebben we daadwerkelijk seks? Bijna 60% van de koppels hebben vijf keer of minder per maand seks met elkaar. Of je samen in één bed slaapt heeft hier veel invloed op. Er is een kleine minderheid van 2,5% van de koppels die samenwonen of getrouwd zijn, maar toch geen slaapkamer delen. Van de overige 97,5% van de vrouwen zou 6% zich de laatste keer seks niet meer herinneren. Terwijl dat bij de koppels die apart slapen maar liefst 44% is.

Je weet dus wat je te doen staat als je apart slaapt en graag nog eens een stomende vrijpartij wil hebben.