SCHATTIG. Aldi verkoopt een hangstoel voor katten

Er gaat niets boven de liefde voor een huisdier. Vrienden komen en gaan, net zoals bedpartners, maar je trouwe viervoeter is er altijd voor je. Ze steunen je door dik en dun. En dus verdienen ze het ook om in de watten gelegd te worden.

door
Online redactie
Leestijd 2 min.

Kattenbaasjes verwennen hun poezelige vriend(in) dan ook maar al te graag. In elke kamer is er wel minstens één plek voorbehouden voor Minoes, van een klassieke mand tot een hangmat voor de radiator. En zelfs op momenten dat je het financieel wat moeilijker hebt, koop je nog steeds de duurste kattenvoeding in de winkel. Oké, jij moet daardoor een week lang overleven op droge pasta en water, maar so be it.

Aldi UK

Als je nog op zoek bent naar een extra slaapplaats voor je viervoeter (want zes mandjes zijn niet genoeg), hebben we de ideale toevoeging gevonden. Bovendien geeft het voorwerp in kwestie ook nog eens een upgrade aan je interieur en laten we wel wezen, dat is altijd mooi meegenomen. We hebben het natuurlijk over de hangstoel voor katten die je op dit moment bij Aldi kan kopen. Eerlijk, we zouden het meubelstuk ook wel voor onszelf willen aanschaffen als dat tot de mogelijkheden behoorde.

Voorlopig is de hangstoel wel enkel bij Aldi UK te koop, dus hopelijk komt het kleinood ook snel onze richting uit. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan contacteer je maar beter meteen een vriend of familielid die in het Verenigd Koninkrijk woont. Je kan de stoel online bestellen vanaf 23 mei bij Aldi UK voor 34,99 pond.