Schattige negentigplussers hebben hun eerste blind date

Liefde kent geen leeftijd. Dat bewezen twee Amerikaanse negentigplussers met een gezellige blind date in een boekenwinkel. Werknemers van de zaak, die ook doubleert als koffiebar, waren zo vertederd door het verhaal dat ze een foto trokken en die op hun Facebookpagina plaatsen. Het duurde niet lang of de foto was razend populair. 
door
Kevin
Leestijd 2 min.

Miriam Steiner (93) en Harold Sharlin (90) ontmoette elkaar dankzij de kleindochter van Sharlin. Ze werkt in een restaurant en was danig onder de indruk van de energie van Steiner, dat ze besloot een blind date op te zetten tussen de twee senioren. Steiner verloor haar man in 1999 en heeft sindsdien niet meer gedatet. "Ik hield van hem en zocht nadien niet naar iemand anders. Maar ik stemde in met de blind date, wat had ik te verliezen?", getuigt Steiner aan Today News.

Sharlin werd een weduwnaar in 1998 en heeft sindsdien nog wel gedatet. Hij zag het afspraakje wel zitten en belde de dame op voor een rendez-vous in zijn favoriete boekenwinkel. "Ik hou ervan om te praten en heb graag een vrouw in mijn leven", zegt Sharlin aan Today News, al weerlegt hij dat hij een ladykiller is.

Het paar is niet zeker of hun relatie toekomst heeft, maar ze gaven wel toe dat ze een erg aangename namiddag hadden doorgebracht. "Het is niet eenvoudig om mensen te leren kennen als senior. Maar we hebben dat nodig, net zoals gezondheidszorg en de sociale zekerheid. Ik hoop dat mensen dat beseffen", besluit Steiner bij Today News.

Foto Facebook / Politics and Prose