Seal verrast straatmuzikante

Straatmuzikante Poppy Waterman-Smith heeft dankzij Seal de dag van haar leven gehad. De zanger vroeg of hij haar mocht vergezellen toen ze in Manchester stond te spelen en nodigde haar daarna uit om op te treden tijdens zijn concert.
door
Julie
Leestijd 1 min.

De 53-jarige muzikant was een wandeling aan het maken toen hij Poppy zag spelen. De twee raakten aan de praat en samen deden ze enkele liedjes van Bob Marley. “Eerst herkende ik hem niet”, vertelt de straatartieste aan Manchester Evening News. “Maar al snel had ik door dat hij Seal was. Zeker toen verschillende mensen naar ons bleven staan kijken.”

Eens Poppy had gerealiseerd dat er een bekende zanger naast haar stond, werd ze zo zenuwachtig dat ze met moeite haar gitaar kon vasthouden. Toch vroeg Seal of het meisje enkele nummers wou spelen tijdens zijn concert in Manchester.

Het lijkt te gaan om een actie van de muzikant, want eerder zong hij ook al in Montreal mee met een straatmuzikant, waar hij nadien moest optreden. Zijn volgende concert is op 8 juli in het Koninklijk Circus, misschien laat Seal binnenkort dus ook in de Brusselse straten zijn stem horen.

Today I took @poppyws from the streets of Manchester 2open up for me @ my gig #streetsongs #whosnext pic.twitter.com/BfNVtQaHyD

— Seal (@Seal) July 1, 2016

@Seal saw this lady busking in #Manchester and gave her an opportunity at #bridgewaterhall. Great guy, great concert pic.twitter.com/loC8vLdJ94

— Mark russell (@MarkRussUK) July 1, 2016

Foto Twitter / MarkRussUK