Sebastiana uit 'Love Island' had hersenschudding na aanval van man: "En dat omdat ik niet met hem wilde dansen" (foto's)

Sebastiana Istrate, die meedeed in het eerste seizoen van ‘Love Island', liep twee jaar geleden een hersenschudding op nadat een man haar een trap gaf en ze op de grond viel. Dat vertelt ze op Instagram.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Het incident speelde zich twee jaar geleden af tijdens een avondje uit. De 24-jarige brunette uit Aartselaar werd door een man langs achter aangetrapt waardoor ze met haar hoofd op de grond viel. Ze werd wakker met een hersenschudding in het ziekenhuis. “Ik kon twee maanden geen licht verdragen of rechtstaan zonder duizelig te worden”, schrijft ze op Instagram.

Camerabeelden

Sebastiana ging de dag na de feiten naar de politie, maar zonder camerabeelden konden zij niets doen. “Twee mannelijke agenten zeiden tegen mij dat ik het wel uitgelokt zou hebben”, klinkt het.

Intussen heeft Sebastiana camerabeelden van het incident kunnen bemachtigen. Daarop is inderdaad te zien dat ze door een man langs achter aangetrapt wordt en ze op de grond valt. “En dat omdat ik niet met hem wou dansen in de club. Schaam je”, besluit ze.

Instagram Stories / @sebastiana.istrate