Selena Gomez verlaat psychiatrische instelling

Volgens het in sappige roddels specialiserende Radar Online heeft zangeres Selena Gomez de afkickkliniek verlaten waar ze een maand lang zat. Ze checkte er vijwillig in om te werken aan haar mentale problemen.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Volgens een bron gaat het ondertussen een stuk beter met Gomez. De 26-jarige zangeres zou er weer vol frisse moed tegenaan kunnen. "De periode in de kliniek heeft Selena ontzettend goed gedaan", aldus de anonieme bron. Ze zal haar therapeuten en psychiaters blijven zien om er zeker van te zijn dat ze gezond blijft. Zowel fysiek als mentaal."

Tijd op non-actief

Gomez heeft al haar optredens voor de komende periode afgezegd en nam ook een pauze op sociale media. Dat viel te lezen op de onderstaande Instagrampost uit september. Die periode van non-activiteit kostte haar wel haar nummer 1 positie als meest gevolgde celeb op Instagram. Tijdens haar afwezigheid onttroonde wandelende sixpack Cristiano Ronaldo haar.

In oktober kampte Selena met mentale problemen, nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen met een te laag gehalte aan witte bloedcellen. Dit was naar aanleiding van haar niertransplantatie die ze een jaar eerder onderging. De zangeres is altijd open geweest over haar angsten en depressies die ze op jongere leeftijd beleefde, iets wat haar fans zeer waardeerden.