Sexy kerstoutfit is niet voor iedereen weggelegd

In de aanloop naar Kerstmis, was een Schotse vrouw op zoek naar een sexy outfit voor in thema te kunnen paaldansen. Lisa Williamson zag online een advertentie voor zo'n Sexy Santa-setje met nepbont en capuchon, waarna ze het op eBay bestelde. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Maar toen de levering eindelijk was aangekomen en ze het uit de doos had gehaald, merkte de moeder van twee ze al snel dat er iets niet klopte.

One size does not fit all 

Al snel bleek ook dat de 'one size fits all'-beschrijving niet helemaal accuraat was.

Zo moest de outfit eruit gezien hebben. Foto Facebook

Maar dit was de iets minder ravissante realiteit. Foto Facebook

"De advertentie zei dat het een 'one size fits all' betrof en aangezien ik een relatief normale lichaamsbouw heb, ging ik ervan uit dat het niet te klein zou zijn", aldus Lisa. "Toen ik het opende, was ik toch wat ontdaan omdat ik er zo hard had naar uitgekeken.

De 28-jarige vrouw uit Edinburgh plaatste dan maar de foto's online om haar vrienden en familie te vermaken. Naast een aantal emoji's met lachend gezicht schreef ze: "Wanneer je bestelling online komt en het is niet zoals je verwachtte."

Foto's gingen viraal

De foto's deden meteen de ronde op sociale media. Aan Daily Mirror waarschuwt Lisa ook nog andere potentiële kopers: "Ik heb de metingen gecontroleerd en ze zijn helemaal fout, ik zal blijven online shoppen maar met eBay zal ik in het vervolg beter oppassen.

De eBay-verkoper heeft inmiddels gezegd dat ze Lisa £2 voor de fout zullen terugbetalen - en ze mag de outfit houden.

 

News

meer News