'The Sky is the Limit' staat eventjes on hold

Het nieuwe seizoen van de populaire serie 'The Sky is the Limit' zal nog niet voor meteen zijn. Dat heeft programmamaker Peter Boeckx bevestigd. Boeckx blijft wel exclusief voor VIER werken. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

"'The Sky is the Limit is nog altijd een hype, maar ik heb zin om iets anders te doen", aldus Peter Boeckx bij Het Nieuwsblad. "Ik ga me vastbijten in het zwaardere werk, zoals 'De Bende Haemers'."

Het huidige seizoen van de serie die de Vlaamse beau monde voor de camera brengt, loopt af in april. Een vijfde reeks komt er wel, maar is nog niet voor meteen. "Omdat ik het nog altijd een relevant programma vind, ik bied een inkijk in een wereld die je anders niet te zien krijgt. Daarom sluit ik ook een nieuw seizoen van 'The Show must go on' niet uit", aldus de 56-jarige programmamaker.

Hoe dat nieuwe programma eruit zal zien, is nog niet zeker. Wat wel vast staat, is dat het op VIER te zien zal zijn. Hoewel hij ook een aanbod had gekregen van VRT, heeft Boeckx voor drie jaar getekend bij VIER.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight