Slapende babysit leert haar lesje

Een Britse babysit viel in slaap terwijl ze op enkele kinderen moest passen. De vader betrapte haar en de kans is groot dat ze die fout nooit meer gaat maken.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Christopher en zijn vrouw moeten overdag werken. Daarom hebben ze een oppas die op de kinderen moet letten. Toen de man op een dag enkele belangrijke documenten voor zijn werk was vergeten, maakte hij even een tussenstop thuis. Groot was dan ook zijn verbazing toen hij zag dat de babysit Sarah slapend op de zetel lag.

Het klinkt misschien als het scenario van een foute pornografische film, maar het zette wel degelijk kwaad bloed bij de vader. Hij besloot om in alle stilte zijn kinderen mee te nemen. Pas twee uur later werd de oppas wakker en stuurde ze in paniek naar Christopher.

Klacht aan haar been

Hij liet haar nog even in de waan, maar na een tijdje vertelde hij de waarheid en maakte hij duidelijk dat het meisje ontslagen was. Hij dreigde zelfs om een klacht in te dienen bij het politiebureau. Of de man de daad bij het woord gevoegd heeft, is niet duidelijk. Maar wij vermoeden dat het meisje haar lesje wel geleerd heeft.

De volledige conversatie kan je hieronder lezen.

[gallery type="slideshow" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="763795,763796,763797,763793,763794"]