Slimme vibrator bestelt pizza als je 'klaar' bent

Onvoorstelbaar wat er allemaal mogelijk is dankzij nieuwe technologieën. Het is een uitspraak die je zou verwachten bij je conservatieve grootvader, maar ook perfect past bij de RubGrub: een vibrator die na gebruik automatisch een pizza bestelt.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Blijkbaar voelen veel vrouwen zich na een climax wat futloos en hongerig. Dat is althans wat Daryn Parker van CamSoda, een bedrijf dat zich specialiseert in porno via webcambeelden, beweert. "Met zelfbevrediging verbrand je best veel calorieën, omdat je aardig wat werk moet verzetten om tot een hoogtepunt te komen", voegt hij daar nog aan toe.

Even fijn als knuffelen

Volgens Parker zal de RubGrub dan ook een schot in de roos zijn. "De maaltijdknop op onze nieuwste vibrator is al even fijn als knuffelen na een vrijpartij", zegt hij nog.

Het spiksplinternieuwe speeltje werkt met gelijkaardige technologie als de 'dash-knop' van Amazon. Daarbij kan je ook met één druk op de knop een nieuwe voorraad wasmiddel, wc-papier of kattenvoer bestellen. In eerste instantie kan de gelukkige vrouw enkel en alleen pizza bestellen bij Domino's, maar Parker maakt zich sterk dat andere pizzabedrijven ook snel op de kar zullen springen.

Op de officiële release is het nog even wachten, maar de RubGrub zal waarschijnlijk 19,95 dollar (16 euro) kosten. "Op dit moment doen we er alles aan om de vibrator te perfectioneren. Binnenkort komt RubGrub effectief op de markt."