Spaanse boerin is dubbelgangster van president Donald Trump

Ben je ook al eens geschrokken wanneer je iemand tegenkomt die sprekend op jou lijkt? Het overkwam de Spaanse boerin Dolores Leis Antelo. Zij zou zo voor een vrouwelijke Donald Trump kunnen doorgaan. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Dolores dankt haar beroemdheid aan een heel toevallige gebeurtenis. De vrouw gaf een interview op haar boerderij in Nanton over het leven van een boerin. Zoals gebruikelijk stond er ook een foto van haar bij. En net door die foto waarin ze poseert in een veld en met een schoffel, werd ze bekend. Aandachtige lezers merkten al snel op dat de vrouw een dubbelganger van Donald Trump was. "Verander de schoffel door een golfstick en je hebt 'The Donald', klinkt het online.

Reactie 

Dolores wist niet wat haar overkwam na alle aandacht, maar heeft wel een verklaring waarom ze zo op Trump lijkt. "Volgens mij komt het door mijn haarkleur." Behalve een gelijkaardig kapsel, heeft de vrouw niks gemeen met de Amerikaanse president. Zo bezit ze geen smartphone en is ze ook niet actief op Twitter.

'It is because of the color of my hair' says Spanish woman who looks like Donald Trump https://t.co/iGLq2uiCqF pic.twitter.com/uqF7KQHrpT

— Newsweek (@Newsweek) April 25, 2018