Spaanse verpleger is nu al de knapste ter wereld

door
Timmy
Leestijd 1 min.

Begin alvast met in zwijm vallen, want dit is waarschijnlijk de meest aantrekkelijke verpleger die je ooit gezien hebt. Fran Suarez, verpleegkundige in een Spaans ziekenhuis, wordt nu al de knapste verpleger ter wereld genoemd. Met zijn selfies kreeg hij op korte tijd meer dan 50.000 volgers op Instagram. Op de foto's is te zien hoe hij een baby vasthoudt of hoe hij met alleen een stethoscoop vele meisjesharten sneller doet slaan.

Als je zijn posts mag geloven, is Fran een harde werker, want hij neemt zelf selfies tijdens zijn nachtshifts. In zijn vrije tijd is hij model en danser. Eerder poseerde de verpleger al voor Nivea, L'Oreal en Abercrombie & Fitch. Dat de verpleger graag fitnesst, deelt hij met plezier op de sociaalnetwerksite.

News

meer News

Spotlight

The Lost King: «Vrouwen moeten dubbel zo hard knokken om hun doel te bereiken»

Van een koningin naar een koning is maar een kleine stap. Na ‘The Queen’ en ‘Victoria & Abdul’ gaat regisseur Stephen Frears voor zijn nieuwe film ‘The Lost King’ nog maar eens te rade bij het Britse koningshuis. De komedie baseert zich op historische feiten en toont hoe een amateur-geschiedkundige alles in het werk stelt om de beenderen van koning Richard III op te sporen... meer dan 500 jaar na zijn dood.

meer Spotlight