Sterren uit 'The Godfather' houden reünie om te feesten

Ter ere van het 45-jarige jubileum van 'The Godfather', komt de cast van de legendarische film bij elkaar. Ze zullen te zien zijn op het Tribeca Filmfestival. 
door
Liza
Leestijd 1 min.

Al Pacino, Robert De Niro, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton en regisseur Francis Ford Coppola tekenen present op de slotavond van het vermaarde festival, op 29 april in New York. Daar worden de eerste twee films van 'The Godfather' vertoond. De avond houdt ook een gesprek in waar de acteurs en Coppola vragen over de films beantwoorden.

Vooraanstaand

'The Godfather' verscheen in 1972 en wordt gezien als een toonaangevende film in de geschiedenis van Hollywood. De speelfilm werd in 1990 ook opgenomen in het Amerikaanse nationale filmarchief, vanwege de culturele, historische en esthetische waarde.

Festival

Het festival viert ook enkele andere films, waaronder de 25ste verjaardag van 'Aladdin'. Ook 'Reservoir Dogs' wordt vertoond, met een aanvullend gesprek met regisseur Quentin Tarantino. Ten slotte zal ook Michael Moore een toespraak houden voor de vijftiende verjaardag van zijn documentaire 'Bowling for Columbine'.