Stormloop voor Balmain x H&M

Vandaag is het eindelijk zover: de langverwachte designercollectie van Balmain ligt in de H&M-filialen. Dat zorgde niet alleen voor ware stormloop op de winkels in Antwerpen en Gent, maar ook de website lag plat. 
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

De Zweedse keten staat erom bekend om regelmatig de handen in elkaar te slaan met een bekend modehuis om een exclusieve collectie te lanceren. Dit jaar is het de beurt aan Balmain. En ook al moet je voor sommige haute couture stukken diep in je portefeuille grijpen, er werd al maanden reikhalzend uitgekeken naar deze samenwerking.

Onder meer op de Antwerpse Meir en in de winkelstraat in Gent stonden er ellenlange wachtrijen, en ook online moesten enthousiaste modeliefhebbers geduldig aanschuiven voor de designeroutfits. De website van H&M lag zelfs een tijdje plat. Op Twitter werd er dan ook met been en steen geklaagd door ongeduldige fans.

Refresh. Refresh. Refresh. This boring @hm #Balmaination hope you had better luck @troy_wise losing fingertips here pic.twitter.com/SSM8WjsjAT

— Kate Armstrong (@drkatearmstrong) 5 november 2015

Raise your hand als je ook al bijna een uur in de rij staat ???? #HMBALMAINATION #balmainxhm

— Marlotte Sarah (@Marlottexx) 5 november 2015

Na anderhalf uur refreshen alles uitverkocht ?. @hmbelgie komen er nog dingen binnen? #balmainxhm

— Tatjana Wallays (@TatjanaWallays) 5 november 2015

A photo posted by Naima (@naima_chikri) on