Stralend de feestdagen in

Wil je op je paasbest zijn met Kerst? Volg dan het advies van de grote modehuizen. Van de schemerkleuren bij Givenchy tot de magnetische look van L'Oréal Paris, hier zijn enkele ideetjes om stralend op het feest te verschijnen.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Schemerkleuren bij Givenchy

Givenchy loodst je de nacht in met zijn collectie Les Nocturnes. Die staat helemaal in het teken van de eindejaarsfeesten en is geïnspireerd door het licht van Venus, de eerste ster die ‘s avonds aan de hemel verschijnt en de laatste die ‘s morgens weer verdwijnt. De collectie geeft een prominente plaats aan reflecties en diepe tinten die doen denken aan de avondschemering. Ga dus voor een glinsterende blik en maak je ogen op met een glans tussen roze en blauw. Gebruik daarna een goudkleur om je blik te verlichten en te verdiepen. Of breng een vleugje aan op je jukbeenderen of de cupidoboog van je lippen. Vergeet ook je mond niet in de verf te zetten met ‘Brun Nocturne', een vrij donkere tint voor wie de voorkeur geeft aan natuurlijk glanzende lippen.

De betoverende kleuren van Giorgio Armani

Giorgio Armani stelt zijn nieuwe collectie Holiday 2017 voor, volledig gewijd aan de eindejaarsfeesten. Het accent ligt op wintertinten in paarlemoer of mat voor je blik, en op een zero-defect teint. Dat alles wordt opgefrist met matte en intense lippen. Kies voor blauwe, koude tonen en ga voor een oogschaduw die geaccentueerd is met een vleugje zilver of goud. De kleuren van Giorgio Armani gaan van helderwit of donkerpaars tot doorschijnend zwart en leigrijs. Je kan ze apart gebruiken of combineren voor een gesofisticeerdere look. Voor een lichte teint raadt het merk ook een volledig in rood gehuld palet aan.

De magnetische look van L'Oréal Paris

Foto L'Oréal Paris

Speciaal voor de feesten creëerde de cosmeticagigant het feestelijke make-upassortiment Merry Metals. Een combinatie van intense metallic tinten en sprankelende details om tot in de vroege uurtjes te stralen. L'Oréal Paris voegde daarvoor metalen kralen toe aan vloeibare, romige en gepigmenteerde texturen. Voor een intense en feestelijke blik. Ga voor goud- en zilvertinten om het magnetische karakter van deze feestlook te accentueren. En vergeet ook je mond niet te verfraaien met een metallic touch. De Lip Paint van L'Oréal Paris is er in roze, felrood of zelfs purper. Ze houden lang en stralen comfort en intensiteit uit. De metallic finish zorgt voor een fascinerende en feestelijke look.

 

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight