Studente vraagt man op date met powerpointpresentatie

De Amerikaanse student Lizzy Fenton droomt al lang van een date met haar vlam. Om de jongeman te overtuigen, stuurde ze hem een spectaculaire powerpointpresentatie.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

De wereld van het daten is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden, met dank aan apps als Tinder of Bumble. Om op te vallen tussen alle andere visjes in de zee, kom je dus best buitengewoon op de proppen. Althans, dat dacht Lizzy Fenton.

Om haar prins op het witte paard te overtuigen om samen op stap te gaan, flanste ze een powerpointpresentatie ineen. In die presentatie somde ze al haar kwaliteiten op. Zo heeft ze een goed gevoel voor humor en een knappe kledingstijl. Daarnaast prijst ze haar diverse kapsels. "Dankzij mijn verschillende haarstijlen lijk ik drie totaal verschillende personen", schrijft de student van de universiteit van Minnesota. "Zo krijg je nooit het gevoel dat je verstikt wordt in een monogame relatie."

Twitter / Lizzy Fenton

Statistieken en recensies

Enkele grafieken moeten de doorslag geven, en de grappigste is zonder twijfel de statistische analyse van hoe groot haar borsten nog zullen worden. Als kers op de taart lijst ze ook een paar lovende reacties van recensenten, zoals haar moeder of de bekende acteur Channing Tatum, op.

Twitter / Lizzy Fenton

Twitter / Lizzy Fenton

Je zou verwachten dat geen enkele man kan weerstaan aan zo'n hilarische liefdesverklaring, maar blijkbaar denkt haar droomprins Carter Blochwitz er anders over. Zijn antwoord was kort en krachtig: "Dit is heel lief. Stop alsjeblieft met me te contacteren."

— Lizzy Fenton (@LizzyFenton) 30 maart 2017

Fenton bleef niet bij de pakken zitten en deelde haar relaas op Twitter. Blijkbaar kan ze op het sociale medium wel op veel steun rekenen, want haar presentatie werd ruim 14.000 keer geretweet en 19.000 keer geliket. Ook het account van Microsof Office zette de dappere student in de bloemetjes.

@LizzyFenton You've made a pretty solid case. pic.twitter.com/01EsbeNeZq

— Microsoft Office (@Office) 31 maart 2017