Sylvester Stallone neemt officieel afscheid van Rocky

Sylvester Stallone zal nooit meer in de huid van de bokser Rocky kruipen. In een emotioneel bericht op Instagram laat hij weten om dat het eer was om het iconische personage te spelen, maar dat het tijd is voor anderen om de rol over te nemen.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Het is gebeurd. Sylvester Stallone zal nooit meer opdraven in een 'Rocky'-film. Dat liet de 72-jarige acteur weten in een bericht op Instagram. De Amerikaan werd wereldberoemd dankzij het personage van de bokser. Hij vertolkte de rol in zes films en twee spin-offs. Zijn prestaties leverde hem verschillende Oscarnominaties op.

"Rocky zal nooit sterven"

In het bericht op Instagram heeft Stallone het over hoe hij het een eer vond om Rocky te spelen. "En hoewel mijn hart ervan breekt, moet alles ooit tot een einde komen. Het beste van al is dat Rocky nooit zal sterven, want hij leeft verder in jullie harten."

Stallone verwijst ook naar de opvolging en die is verzekerd met het acteerwerk van Michael B. Jordan. De acteur kreeg veel lof voor zijn vertolking in de spin-offs 'Creed I' en 'Creed II'. Vorige week ging 'Creed III' in de Verenigde Staten in première.