Taco Bell opent deze zomer pop-uphotel

De fastfoodketen Taco Bell stampt deze zomer in Palm Springs een tijdelijk Taco Bell-hotel uit de grond. Het verblijf zal volledig in het teken staan van de snack, met speciaal ingerichte kamers, een aangepast schoonheidssalon en een uniek menu in de restaurants.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Fans van Mexicaans fastfood, haal jullie agenda's boven, want op 9 augustus opent het eerste Taco Bell-hotel. Het logement is een pop-upconcept van de Amerikaanse restaurantketen en zou je onderdompelen in een totaalervaring rond het merk. The Bell: A Taco Bell Hotel and Resort zal mensen ontvangen in Palm Springs in Californië. Het bedrijf doet er alles aan om er zijn grootste fans te verwennen.

Vingernagels met taco's op

Zo belooft het aangepaste cocktails aan het zwembad, een uitgebreide giftshop, themakamers en grote 'Bell's' die je koffers naar de kamers dragen. Gasten zullen ter plaatse ook een schoonheidssalon vinden waar ze Taco Bell-nagels, -kapsels en -vlechten kunnen krijgen. Op het menu staan exclusieve gerechten en elke dag kunnen de aanwezigen genieten van een happy hour en snacks om de honger te stillen. Reserveren in The Bell: A Taco Bell Hotel and Resort kan vanaf juni, maar de exacte startdatum is nog niet bekend.

"Het zal een speelse plek zijn, maar tegelijk ook een van de coolste en meest authentieke ervaringen die je kunt hebben", zegt Taco Bell Chief Brand Officer Marisa Thalberg aan Travel + Leisure. "Ik hoop dat de fans die een plaats verzilveren er nog heel lang kunnen over opscheppen."