'Temptation'-Arda en Amber verwachten een kindje: "Onverwacht, maar diep vanbinnen blij"

Heuglijk nieuws voor Arda en Amber uit ‘Temptation Island'. Ze zijn in verwachting van hun eerste kindje.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Het gaat plots erg snel voor Arda en Amber. Arda testte in ‘Temptation Island' zijn relatie met Elke, maar dat liep al snel mis toen hij bezweek voor de charmes van verleidster Eline, die al even snel duidelijk maakte dat ze geen relatie met hem wilde. Na ‘Temptation Island' begon Arda iets met Amber, wat al snel uitgroeide tot een relatie met wilde plannen.

Ongepland

Ze woonden al samen in Hasselt, maar nu zijn ze ook nog eens in verwachting. Dat was niet gepland, integendeel. Amber kreeg enkele jaren geleden te horen dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon geraken. “Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weggeveegd. De daaropvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde, denkende: “Ach ja, het is toch niet nodig, het kan toch niet”. Twee jaar verder en ik leer jou kennen. Vertelde je alles wat er gebeurd is, wat de dokters me vertelden. We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen wilden beginnen, maar dat stond nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren”, schrijft ze op Instagram.

Meant to be

“En toen gebeurde het. Ik noem het een mirakel. 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde, gebeurde het bij jou wel. Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoetkomt en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is”, besluit ze.