'Temptation'-Megan "onherkenbaar" na nieuwe cosmetische behandeling

Megan Desaever, bekend van ‘Temptation Island' 2018, heeft onlangs een gebitsbehandeling ondergaan. Daardoor ziet ze er een stuk anders uit dan hoe we haar hebben leren kennen.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Megan nam in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin deel aan ‘Temptation Island'. Dat liep niet goed af, want de 20-jarige West-Vlaamse brunette bezweek voor de charmes van verleider Joshua.

Nieuwe tanden

Intussen heeft Megan niet stilgezeten. Eerder liet ze haar borsten en lippen al onder handen nemen en onlangs waren ook haar tanden aan de beurt. Ze onderging een stevige gebitsbehandeling in Turkije. “Eindelijk mijn nieuwe tanden! Dank u wel @dental_centre_turkey voor het super goede resultaat”, schrijft ze naast een foto van haar nieuwe gebit.

Phaedra Hoste

Haar volgers reageerden over het algemeen positief, maar het viel hen vooral op hoe hard ze veranderd is door de ingreep. “Ik herkende je niet! Dat tanden al zoveel kunnen doen zeg. Super mooi!”, “Onherkenbaar” en “Je lijkt zo een beetje op Phaedra Hoste!”, klinkt het onder meer.

Zo leerden we Megan kennen in 2018:

YouTube / Flair België

News

meer News

Spotlight

Doden na explosie tijdens rouwdienst in Afghaanse moskee

In het noorden van Afghanistan heeft een explosie plaatsgevonden in een moskee waarbij verschillende slachtoffers gevallen zijn. Volgens Afghaanse media vond in de moskee in de stad Faisabad net een rouwdienst plaats voor de plaatsvervangende gouverneur van het talibanbewind voor de provincie Badachsjan. Maulawi Nesar Ahmad was eerder deze week om het leven gekomen bij een aanslag.

meer Spotlight