'Temptation'-Romée verbaast volgers met foto: "Het is ijskoud en jij loopt er zo bij?!"

‘Temptation'-verleidster Romée heeft een foto gedeeld waarop enkele verbaasde reacties kwamen. Ze vinden het immers vreemd dat ze buiten poseert in niet al te veel kleren terwijl het ijskoud is.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Romée kennen we nog als de verleidster die in ‘Temptation Island' Zach rond haar vingers draaide en met hem meermaals onder de lakens dook. Dat betekende meteen het einde van de relatie tussen Simone en Zach.

Roze lokken

Toen had de 22-jarige Nederlandse schoonheid nog blonde lokken, maar tegenwoordig loopt ze rond met een roze coupe. Daar poseert ze maar al te graag mee, maar haar laatste foto die ze buiten liet nemen, zorgde toch voor enkele gefronste wenkbrauwen.

"Gekkie"

Het is immers behoorlijk koud buiten en haar outfit is eerder zomers te noemen. “Het is ijskoud en jij loopt er buiten zo bij? Gekkie!”, klinkt het onder meer in de reacties. Romée reageerde vrij droog op de reactie. “Mijn excuses dat ik een foto maak in de kou”, antwoordt ze.

News

meer News

Spotlight

Delen van broncode Twitter gelekt op internet

Delen van de broncode van microblogiste Twitter hebben online gestaan na een groot datalek. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. De gevoelige data werden gepubliceerd op het platform GitHub. Twitter heeft nu aan de Californische rechtbank gevraagd GitHub op te dragen bekend te maken wie de persoon is die de code deelde en wie de code gedownload heeft.

meer Spotlight