Terug naar kantoor? Met deze tips kan je 's avonds ontstressen

Het schooljaar is officieel begonnen, wat jammer genoeg betekent dat ook de werkende bevolking opnieuw een tandje moet bijsteken. Heb jij last van acute stress bij het idee alleen al? Leg jezelf 's avonds in de watten met deze after work destress-tips.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Ode aan de orde

Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd. Las op zondag een klein opruimuurtje in, zodat je woonkamer klaar is om de week te trotseren. Zo hoef je bij je thuiskomst na een zware, stresserende werkdag niet gelijk beginnen met het elimineren van rommel. Heb je het daar moeilijk mee? Opruimgoeroe Stephanie Bennett Vogt helpt je stapsgewijs van alle rommel af.

A year to clear, Stephanie Bennett Vogt, 15,99 euro

Geurkaarsen voor een goed gemoed

Geuren en gevoelens gaan hand in hand, al staan de meeste mensen daar niet altijd bij stil. Geurkaarsen of geurstokjes zijn de sleutel voor een ontspannen thuiskomst of een romantische avond.

Rituals, Geurstokjes, 24,50 euro

Maskers voor me-time

Een drukke job, een stapel ongestreken kleren of enkele jammerende kinderen: er is altijd wel een excuus om 's avonds stiekem nog wat werk te verzetten. Kies daarom bewust één me-moment per week waarin je helemaal niets doet. Het zal je efficiëntie alleen maar ten goede komen, beloofd.

Yves Rocher, Gezichtspeeling, 3,50 euro

Mindful muziek luisteren

Koken is voor veel mensen eerder een last dan een lust, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Zet tijdens de verplichte arbeid een gezellig muziekje op en probeer verder helemaal nergens aan te denken. Wedden dat het werkt?

Kussens om te koesteren

Ervaren zetelhangers zullen het bevestigen: een stapel dikke, zachte kussens maakt het leven mooier. Kies voor een bonte selectie aan kleuren en patronen voor een instant goed humeur en een avond gegarandeerd luiergenot.

[gallery type="slideshow" size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="763869,763865,763857"]