Tinderdate eindigt in telefoontje naar politie

Stel je voor: je hebt een Tindermatch gevonden, spreekt er mee af en alles verloopt volgens plan. Voor deze man draaide het anders uit. Hij had afgesproken met zijn Tinderdate, maar moest uiteindelijk de politie bellen.
door
yannick.lequime
Leestijd 2 min.

Op Reddit heeft de man, die onbekend wil blijven, verteld over zijn afspraakje met zijn Tinderdate. De twee hadden afgesproken om met elkaar naar bed te gaan, maar niets serieus op te bouwen. Hij vroeg het meisje nadien om naar huis te gaan, omdat hij de volgende ochtend vroeg moest opstaan voor het werk, maar ze weigerde dat te doen. Ze besloot te blijven liggen.

“Ze vroeg me of ze nog mocht blijven eten 's avonds en ik heb dan maar toegestemd”, vertelt hij. “Na het eten viel ze opnieuw in slaap. Toen ik haar wakker maakte met de vraag om te vertrekken, zei ze dat ze te moe was. Ik ben een lieve kerel en ik haat confrontaties, dus het was een moeilijke situatie.”

Twee dagen

Toen ze de ochtend daarna nog eens weigerde het huis te verlaten, zag de man zich genoodzaakt om de politie te bellen. De vrouw verbleef uiteindelijk twee dagen bij de man.

Wanneer de agenten aankwamen, zagen ze dat de parkeerbonnen in haar wagen voor het huis al twee maanden verstreken waren. De jongedame was haar Tinderdate dus al langere tijd in het oog aan het houden. De politie ontdekte zelfs dat ze zijn post en ook zijn uurwerk gestolen had.