Twee vrienden gaan naar film als één man

Het is een truc die al in talloze cartoons en slapstick films geprobeerd werd, maar nooit lukte het. Twee vrienden, die op elkaar gaan staan en proberen als één persoon binnen te geraken. Youtuber Bo Johnson en zijn vriend Matthew probeerden het en wonder boven wonder, ze geraakten binnen.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Aan de stunt van de twee dikke vrienden ging heel wat voorbereiding aan vooraf. Zo testten ze de beste draagposities en klederdracht uit voor een optimale symbiose. Van de twee vrienden had Matthew het het zwaarst. Hij moest zich heel de weg vastklampen met zijn handen rond de borstkas en benen rond het middel van Bo. Over hem trok Bo een grote T-shirt aan, bedekte hem met een lange jas en een baggy joggingbroek.

Wankelend wandelende Bo naar de kassa, gokkend dat de kassier hopelijk niet zal durven vragen of de dikke man voor hem eigenlijk twee aparte personen is. Verbazend genoeg kunnen Bo en Matthew zonder enige moeite één ticket kopen en doorwandelen naar de zaal. Het filmpje staat vier dagen online en heef al meer dan anderhalf miljoen views verzameld.

Beeld Youtube

News

meer News