Typfout in tattoo zorgt voor naamsverandering zoontje

Tattoo's zijn een mooie manier om je kinderen te eren, het wordt dan wel pijnlijk wanneer er een typfout in staat. De Zweedse Johanna maakte het mee. Ze besloot dan maar om de naam van haar zoontje te veranderen. Schattig of gênant, de meningen zijn verdeeld. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

De Zweedse Johanna Sandström wilde door middel van een tattoo de liefde voor haar zoon Kevin tonen. Helaas ging er het een en ander mis. Op haar arm staat nu in grote letters 'Kelvin'. Oeps. "Ik viel bijna flauw toen ik de fout zag, aldus de moeder in een Zweedse krant.

Drastische maatregel

De pijnlijke fout kon maar op twee manieren worden rechtgezet. Of ze liet de tattoo weglaseren en dan later een nieuwe zetten of de naam van haar zoon veranderen in Kelvin. En ja hoor, ze koos voor de laatste optie. "Mijn man is de naam ondertussen gewoon. We kennen niemand met zo'n unieke naam."

Gezinsuitbreiding

Kleine Kelvin heeft ook nog twee zusjes. Nova staat al op mama's arm en daar komt binnenkort nog babyzusje Freya bij. Maar Johanna heeft wel een les uit het tattoo-verhaal geleerd: "de volgende keer dat ik ergens definitief de naam van mijn kinderen opgeef, neem ik een papiertje mee."

News

meer News