Uitverkocht Cactusfestival verloopt vlot

door
Belga
Leestijd 1 min.

De 35ste editie van het Cactusfestival in het Brugse Minnewater verloopt prima. Dat meldt organisator Patrick Keersebilck zaterdag. De tweede festivaldag was volledig uitverkocht. Na een geslaagde eerste festivaldag met Wilco als headliner verloopt ook de tweede dag uitermate vlot. De zaterdag is volledig uitverkocht, goed voor ongeveer 9.000 muziekliefhebbers in het Minnewaterpark. "Ideaal festivalweer", aldus Patrick Keersebilck. "We kennen geen noemenswaardige problemen."

Ook de nieuwigheden, zoals de Oasis op het Bargeplein die voor het eerst wordt ingepalmd, scoren goed bij het publiek. Daar kunnen onder meer jonge gezinnen met kinderen terecht maar volgens de organisatoren is iedereen wel benieuwd naar het nieuwe hoekje.

Dat de tweede festivaldag uitverkocht is, is te danken aan het sterke programma. Eefje De Visser en Flying Horseman mochten het publiek al opwarmen. Zaterdagavond delen Charles Bradley, Gregory Porter en Damien Rice nog het podium. Het festival eindigt zondag met een exclusief optreden van de Franse band Air.

bron: Belga