Vergeet de X-factor. Tegenwoordig moet je Big Dick Energy hebben

Je kan er niet meer omheen. De naam Big Dick Energy is trending op sociale media. Maar wat is het juist? En wie heeft het? 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Big Dick Energy heeft niks te maken met een mannelijk geslachtsdeel. Het term kan van toepassing zijn op zowel mannen als vrouwen. Het is eigenlijk de millennialversie van X-factor. Wie BDE heeft, bezit een combinatie van charme, zelfvertrouwen en testosteron. Zo zijn Rihanna en Serena Williams goede vrouwelijke voorbeelden van mensen met BDE. Hun mannelijke tegenstanders zijn dan weer Scott Disick of Robbie Williams. Het zijn personen die extravert, expressief en prettig in de omgang zijn.

BDE-meetlat

Op sociale media is het nu druk gissen wie voldoet aan de BDE-maatstaf. Barack Obama en Justin Bieber zouden een hoge score krijgen terwijl Kanye West en David Beckham eerder wannabe's zijn. Heb jij ook Big Dick Energy?

Rihanna got the most big dick energy of anyone out here pic.twitter.com/idvVk6thZH

— Mother Paranoia (@mother_paranoia) June 29, 2018

Pete davidson is 6'3 with dark circles, exudes big dick energy, looks evil but apparently is an angel, and loves his girl publicly the only thing wrong w him is that he's a scorpio but anyway.....id married him within a month too

— Tina (@babyvietcong) June 23, 2018