VIDEO. 'American Pie'-acteurs komen na 20 jaar weer samen: "Ik had een oogje op haar"

Exact twintig jaar geleden kwam de legendarische komedie ‘American Pie' uit. De hoofdrolspelers blikten daarom samen terug op die onvergetelijke tijd. Ze biechtten zelfs enkele intieme zaken op.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Op 9 juli 1999 ging ‘American Pie' in première in de Verenigde Staten. De komische tienerfilm, waarin vier vrienden ontmaagd proberen te zijn voor het einde van het schooljaar, werd een gigantisch succes. De film van Paul Weitz had een budget van 11 miljoen dollar, en bracht maar liefst 235 miljoen dollar op.

Stifler's Mom

Dinsdagavond werden de hoofdpersonages uitgenodigd in de talkshow ‘Entertainment Tonight'. Jason Biggs (Jim), Chris Klein (Chris), Eddie Kaye Thomas (Finch), Seann William Scott (Stifler), Alyson Hannigan (Michelle), Tara Reid (Vicky) en Natasha Lyonne (Jessica) waren van de partij. Na al die jaren worden ze nog steeds herkend op straat. Zo heeft Alyson Hannigan al meer dan eens “Oh! And this one time... at band camp” moeten aanhoren, wordt Eddie Kaye Thomas voortdurend Stifler's Mom genoemd, en krijgt Jason Biggs weleens de vraag om zijn hilarische webcamdansje te doen.

Verliefd op tegenspeelster

Tijdens de filmopnames voelden sommige acteurs stiekem iets voor elkaar. Zo zou Seann William Scott iets voor Natasha Lyonne gevoeld hebben, maar had die laatste het meer voor Eddie Kaye Thomas. Maar de strafste bekentenis is die van Jason Biggs, die blijkbaar een oogje had op Alyson Hannigan, met wie hij in de film een koppel vormt.

— alyson hannigan (@alydenisof) July 9, 2019

News

meer News

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight