VIDEO. Beelden opgedoken van opa die kleindochter uit cruiseschip liet vallen

Er zijn videobeelden opgedoken van het moment waarop Salvatore Anello zijn kleindochter (1,5) liet vallen uit het raam van een cruiseschip. Intussen blijft de opa beweren dat hij door zijn kleurenblindheid niet zag dat het raam openstond.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Het verschrikkelijke tafereel speelde zich op 7 juli af toen het cruiseschip Freedom of the Seas aanmeerde in de haven van San Juan (Puerto Rico). Salvatore Anello tilde zijn kleindochter Chloe Wiegand op aan een open raam op de 11de verdieping van het schip en liet haar vallen. Het meisje kwam daarbij om het leven.

Kleurenblindheid

De man werd intussen aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag door nalatigheid. Hij riskeert een gevangenisstraf van drie jaar. Anello blijft echter beweren dat hij door zijn kleurenblindheid niet besefte dat het raam openstond. Hij wilde het meisje op het raam laten tikken zoals ze wel vaker deed tijdens ijshockeywedstrijden van haar broer.

"Schuld van Royal Caribbean"

De familie van Chloe legt de schuld dan weer bij Royal Caribbean omdat er een raam openstond op een plek die speciaal voorzien was voor kinderen.

Según éste video que presentó La Comay, al parecer Salvatore Anello sí dejó caer a su nieta desde la ventana de un crucero en San Juan y nada tuvo que ver su alegada condición de daltonismo.???? pic.twitter.com/7AzlDgnlnv

— El Maja (@YomarELMAJA) December 18, 2019

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight