VIDEO. Bizar: Nieuw-Zeelandse vrouw gebruikt dit om haar kapsel 'af te zagen'

Een Nieuw-Zeelandse vrouw heeft door de quarantainemaatregelen een creatieve oplossing gevonden om haar kapsel in te korten. Ze greep naar haar messenschuif, nam daar de scherpste exemplaren uit en zaagde letterlijk een groot stuk van haar kapsel eraf. De video van de 'knipbeurt' gingen al snel viraal.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Ook in Nieuw-Zeeland gelden strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een daarvan is dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven en dus bijvoorbeeld niet naar buiten mogen om naar de kapper te gaan. Dat zorgde wel voor een probleem bij Corrie Walker. De Nieuw-Zeelandse vrouw wou dringend haar haar knippen, maar vond na 20 minuten zoeken geen schaar. Daarom nam ze een paar van haar messen vast en ging voor haar camera zitten.

Walker maakte haar dot los, trok haar staart omhoog en ging aan het werk. Met het broodmes lukte het niet zo goed, maar de tweede keuze ging veel vlotter door het haar. Uiteindelijk kon ze een groot stuk van haar kapsel afzagen, maar bleef ze nog zitten met nektapijtje. Walker zette de beelden van haar 'knipbeurt' op Facebook en daar ging het filmpje al snel viraal. In een reactie zegt de vrouw dat ze het enkel op aanraden van drie vrienden heeft gedaan en wel tevreden is met haar aparte kapsel als resultaat.