VIDEO. Drake verrast zieke fan die 'Kiki-challenge' deed

Drake is een schatje, dat bleek maar weer eens toen hij de elfjarige Sofia in het ziekenhuis bezocht. De rapper bezorgde de fan de mooiste verjaardag ooit.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Het gaat om de kleine Sofia Sanchez, die enorm uitkeek naar haar elfde verjaardag die ze dit jaar in het Lurie Children's Hospital moest vieren. Het meisje staat immers op de wachtlijst voor een harttransplantatie.

Rolstoel

Sofia had kort daarvoor een filmpje opgenomen in het ziekenhuis waarin ze meedoet aan de 'In My Feelings (Kiki) Challenge'. Op het nummer van Drake springen mensen normaal gezien uit een langzaam rijdende auto en doen ze een dansje. Sofia verruilde de auto voor haar rolstoel en het aandoenlijke filmpje ging al snel viraal.

Ook Drake zelf merkte het filmpje op en hij besloot Sofia te bezoeken toen hij moest optreden in Chicago. De rapper plaatste een foto van zijn bezoek op Instagram, waarbij hij verklapte dat hij en Sofia het onder andere over Justin Bieber en basketbal gehad hebben.

Une publication partagée par champagnepapi (@champagnepapi) le

Drake plaatste zelf een foto van zijn bezoek op Instagram, waarbij hij verklapte dat hij en Sofia het over uilen, Justin Bieber en basketbal gehad hebben.

Maar het allerleukste was de reactie van het meisje toen Drake haar kamer binnenkwam. "Oh my God!" schreeuwde ze, waarop Drake zei: "Je vroeg mij om te komen, dus ik ben er!"

Daarop vroeg hij het meisje: "Wil je me nog een knuffel geven of wat?" waarop Sofia uit bed sprong en hem eens stevig vastpakte. Zouden wij ook doen!

"Ik ben zo blij dat ik je heb mogen zien", zei hij tegen zijn jonge fan, waarop Sofia hem glunderend vertelde dat zij heel blij is dat hij gekomen is.

Privéconcert

Ook kreeg Sofia een aantal items van zijn merchandise en zong hij God's Plan voor haar. Met een handtekening voor haar (maar pas nadat hij haar handtekening had gekregen) beëindigde hij zijn bezoek aan Sofia, die het op dit moment goed maakt.

Bron: Metro Nederland

News

meer News

Spotlight

Vijf geheimen om er elke dag fris uit te zien

Zie je er 's ochtends uit alsof je door een tornado bent getroffen? Of merk je halverwege de dag dat je erbij loopt als een lijkbleke slak? No worries, het geheim van een frisse uitstraling zit ‘m vaak in kleine gewoontes – zoals deze vijf beautyroutines.

meer Spotlight