VIDEO. Ga mee op avontuur in deze Lego-achtbaan

Samen met enkele vrienden haalde de Amerikaan Robert Carlson zijn Legoblokjes vanonder het stof. Daarmee creëerde hij een indrukwekkende achtbaan op het strand. 
door
Bieke.Truyaert
Leestijd 1 min.

De vrienden zijn niet aan hun proefstuk toe. Zo gebruiken ze wel vaker speelgoed om de gekste miniatuuravonturen te ontwerpen. Tijdens een uitstap naar de kust van North Carolina gebruikten ze deze keer een Lego-treintje om een achtbaan te maken in het zand.

Dolle rit

Aan de hand van een GoPro-camera legden de vrienden het dolle ritje op de achtbaan vast. Ze nemen ons mee op avontuur door onder meer een kasteel, een woud gemaakt uit zeeschelpen en enkele ondergrondse tunnels.

News

meer News

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight