VIDEO. Hier zijn ze dan: de 8 verleidsters van 'Temptation Island 2019'!

Nog heel even en je favoriete guilty pleasure gaat weer van start op VIJF. Maar voor het zover is, stellen we de acht dames even voor die het de bezette heren naar gewoonte weer heel moeilijk zullen maken.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Begin februari ondergaan vier koppels alweer de ultieme relatietest in Thailand. Vijftien dagen lang moeten de Vlaamse heren Roger en Heikki; en de Nederlandse mannen Sidney en Morgan proberen niet te bezwijken voor de verleidelijke charmes van onderstaande acht femme fatales.

De Belgische dames

EMMA (21, Brugge)

SBS

Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormt om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen...

 

KIMBERLEY (21, Duffel)

SBS

Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan ‘Temptation Island'. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Kimberly is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

 

LIZZY (21, Ertvelde)

SBS

Lizzy brengt het meeste tijd van het jaar door in Saint-Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

 

TISHA (23, Bilzen)

SBS

Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een 'triple threat'. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

 

De Nederlandse dames

ARMANDA (22, Zwolle)

SBS

De blonde Armanda wil op ‘Temptation Island' laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil maar ze weet wat ze wil.

 

AYLEEN (18, Oldenzaal)

SBS

Ayleen is de jongste van de verleidsters, maar dat weerhoudt haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moet uitspelen...

 

DEMI (23, Tilburg)

SBS

Demi kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. ‘Temptation Island' is voor haar de ultieme uitdaging...

 

NAOMI (19, Nijmegen)

SBS

Naomi: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.