VIDEO. Nieuwe trend: gebruik de ballen van je vriendje als beautyblender

De 18-jarige Johnna Hines pakt op Twitter uit met een nieuwe beautytrick. Ze gebruikt de ballen van haar 20-jarige vriendje Damon Richards als beautyblender. Goedkoop en efficiënt als we mogen afgaan op de beelden. Is dit de volgende Instagram-trend?
door
Mare
Leestijd 2 min.

Het idee kwam heel spontaan tot stand. Hines was in de badkamer haar make-up aan het aanbrengen, toen Richards besliste om haar aan het lachen te maken met, je raadt het al, zijn ballen.

“Damon probeert me altijd in de maling te nemen”, legt de tiener uit aan Buzzfeed. “Deze keer legde hij zijn balen op mijn gezicht om me te plagen. Daarop grapte ik dat ik zijn ballen als beautyblender zou gaan gebruiken als hij zo verder zou doen. Waarop Richard het uiteraard niet kon laten om de daad bij het woord te voeren. Omdat we beiden de slappe lach kregen, besloten we er een video van te maken”, verklaart ze.

Viraal

Eerst uploadde de 18-jarige Hines de video enkel op haar Instagram-account. Toen ze zag dat die daar veel positieve reacties uitlokte, deelde ze de beelden ook op Twitter. Daar gaat de video momenteel viraal.

“Ik krijg veel mails van andere meisjes die zeggen me dat ik hen inspireer omdat ik zo zorgeloos en zelfzeker in het leven sta. Veel mensen vinden het leuk om te zien dat mijn vriend en ik honderd procent op ons gemak zijn bij elkaar”, aldus de tiener.

Ook Richards is gevleid door de massale respons en is naar eigen zeggen “absoluut niet gegeneerd door alle aandacht voor zijn ballen”.

Op Twitter lopen de reacties alvast erg uiteen.

Jesus what did me and Johnna get ourselves into lol

— highdamon (@richardsdamon13) 23 avril 2017

But is it vegan and cruelty free tho? https://t.co/WLkwXZtADF

— Mr. Moseby ? (@justa_username4) 23 avril 2017

Me: BABE I CANT FUCKING FIND MY BEAUTY BLENDER

Babe: HOW BOU DEEZ NUTS https://t.co/WqT4acp3u5

— Addison (@Addybefine) 23 avril 2017

does sephora sell this beauty blender???????? https://t.co/nh3zDwsNek

— keila ? (@keilaaliek_) 23 avril 2017