VIDEO. Offset onderbreekt optreden van Cardi B

Rapster Cardi B en haar man Offset hebben eerder deze maand een punt gezet achter hun huwelijk. De rapper zou zijn ex bedrogen hebben, maar heeft spijt van dit avontuurtje. Hij onderbrak één van Cardi B's optredens om haar terug te winnen. 
door
tanne.somers
Leestijd 2 min.

Tijdens het Rolling Loud Festival in Los Angeles kwam Offset plots het podium op gewandeld met een spandoek. "Neem me terug, Cardi", stond er te lezen. De rapper had een grote bos bloemen bij en verontschuldigde zich. "Ik wilde je persoonlijk zeggen dat het me spijt. Wat ik ook moet doen om je duidelijk te maken dat ik van je hou." De Amerikaan heeft duidelijk spijt van zijn acties. Enkele uren voor zijn podiumstunt liet hij ook via Instagram weten dat hij Cardi heel hard mist.

Niet onder de indruk

Cardi B was niet onder de indruk van de 'romantische geste'. De rapster keek haar ex pissig aan en fluisterde hem iets toe, waarna hij teleurgesteld het podium verliet. Op Instagram vertelt ze dat Offset "familie blijft", maar dat ze niet weet hoe hun toekomst eruit ziet. De zangeres benadrukt dat ze wil dat mensen stoppen met hem online door het slijk te halen. "Ik heb tijd nodig. Ik weet het niet. Maar ik voel me er niet beter door wanneer jullie achter de vader van mijn kind aan gaan."