VIDEO. Speciaal voor de Vlaamse feestdag: de elf meest hilarische Vlaamse videofragmenten

Iedereen kent de YouTube-video van de vrouw die de slappe lach heeft door een Chewbacca-masker, maar vandaag vieren we de Vlaamse feestdag. Daarom gingen wij op zoek naar de elf grappigste Vlaamse video's. 
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 1 min.

1. Ossebolle O

Dit hilarische fragment moet je gezien hebben. Een kandidaat van het 'Rad van Fortuin' gaf bijna het juiste antwoord... Ze raadde alleen de klinkers van het woord een beetje fout.

 

2. Hup weg sfeer

We dachten het allemaal na het verlies tegen Frankrijk op het WK voetbal-wat een bummer! Dit grappige fragment van 'Het Eiland' vat je gevoel perfect samen.

3. De kleinste garage van het land

De 87-jarige Eugène zet al sinds 1951 elke dag zijn Fiat Panda in de garage. Niets speciaal, ware het niet dat zijn garage zo klein is dat hij moet uitstappen via de deur naar zijn living. Een topper van 'Man bijt hond'.

4. In mijn poep

Niets heerlijker dan de klassieker uit 'In de Gloria', waar een koppel op een gênante vraag moet antwoorden. Deze moet je ooit gezien hebben.

5. Zatte René

Paul Jambers ontmoet René, een man met een alcoholverslaving. Ook al vindt hij zelf van niet.

6. Rute 98

In het programma 'Alles Kan Beter' werden de meest hilarische sketches opgenomen. Wat dacht je van een computerles, speciaal voor West-Vlamingen?

7. Beeld van seks tegenwoordig

De mannen en vrouwen van 'Buiten de zone' fantaseren over de gekste dingen, en dat levert hilarische scènes op. Bijvoorbeeld deze seksles met 'Samson & Gert'.

 

8. Mijn gedacht!

Niets Vlaamser dan 'FC De Kampioenen' lijkt ons. Al is het moeilijk om het beste videofragment eruit te halen. Hier vind je alvast een compilatie.

9. America first, Belgium second

De 'Ideale Wereld' wil elke aflevering opnieuw een stap zetten richting een 'Ideale Wereld', en dat is alvast heel goed gelukt met volgende video. Die werd maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken.

 

10. Zatte Rita en Marie-Rose gaan in de clinch

Niets Vlaamser dan lachen met de Vlaamse showbizz, niet? In deze clip lachen de makers van 'Tegen de sterren op' zelfs met de Vlaamse soap 'Familie'... drie op een rij voor Vlaanderen!

11. Temptationnnn

Eindigen doen we met een relatief 'nieuw' videofragment: een compilatie van de beste uitspraken van 'Temptation Island'. Oké, de helft van de deelnemers zijn Nederlanders, maar deze uitspraken zijn zo goed dat we ze je niet wilden besparen.

News

meer News