VIDEO. StuBru-luisteraar heeft duidelijke boodschap voor hamsteraars

Hoewel de overheid meer dan eens benadrukt heeft dat hamsteren voor niets nodig is, blijven sommigen daarin volharden. Tot frustratie van heel wat mensen, onder wie StuBru-luisteraar Peter.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Toiletpapier, mondmaskers, handgels… Sommige mensen vinden het blijkbaar nodig om in coronatijden zoveel mogelijk ‘essentieel' gerief binnen te halen. Niet leuk voor de mensen die het écht nodig hebben en die in de winkel voor lege rekken komen te staan.

"Een welgemeende ..."

Studio Brussel-luisteraar Peter gaf zijn onversneden mening daarover bij Michèle Cuvelier. “Ik wil langs deze weg iedereen bedanken die zijn best doet om het ons gemakkelijk te maken, zoals dokters en verpleegkundigen, maar ook de mensen die voor anderen naar de winkel gaan. En voor de mensen van de vuilniskar die altijd voor ons klaarstaan. Voor hen een welgemeende merci. Maar voor die dikke oenen die mondmaskers en handgels gaan kopen, en voor diegenen die wc-papier kopen alsof ze een jaar aan een stuk gaan schijten: een welgemeende fuck you”, sneerde hij.

Antwoordapparaat

Je kan overigens nog steeds een leuke of minder gezellige boodschap meedelen door ze in te spreken op het StuBru-antwoordapparaat. Daarvoor bel je naar 078/364.364. Veel plezier!