VIDEO. 'Temptation'-Sidney woedend: "Zo respectloos had ik hen niet verwacht"

De eerste kampvuurbeelden van ‘Temptation Island' kwamen bij sommigen nu al hard aan. Vooral Sidney kan zich amper inhouden na vunzige grootspraak van enkele verleiders.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Sidney, de vriend van Demi, raakte erg gespannen door de beelden die hij voorgeschoteld kreeg. Daarin zien we hoe Jaimy vrijgezel Timone aanmoedigt om voor Demi te gaan. “Je bent lekkerder dan haar vriend, je bent groter dan haar vriend. En je hebt een grotere lul dan haar vriend. Ze zal twee dagen niet meer kunnen lopen”, lacht hij.

Respectloos varken

De boosheid is van Sidneys gezicht af te lezen. Hij heeft het vooral moeilijk met hun respectloos gedrag. “Fucking varkens, man. Respectloos. Dat had ik echt niet verwacht. Grote praatjes. Wat een sukkels, man. Dit maakt me echt boos. Hoe bedoel je, twee dagen niet kunnen lopen. Wat een respectloos varken. Ik heb het een beetje moeilijk om me in te houden, als ik eerlijk ben. Ik heb vrouwen heel hoog zitten. Ik zou nooit zo praten over een vrouw, zelfs niet als ik vrijgezel was”, klinkt het.

‘Temptation Island' is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.