VIDEO. Vrouw shockeert aan de rand van druk zwembad

Het overkomt je maar. Na een drukke periode blaas je uit aan het zwembad in een hotel in Florida. Je trekt rustig wat baantjes, tot je plots op deze vrouw botst die aan de rand van het zwembad... haar benen scheert.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Een hotelgast deelde dit filmpje op internetforum Reddit. Op minder dan een dag tijd kreeg het meer dan 1.600 reacties. Die luiden als volgt:  “Ik ben een redder geweest in een jeugdherberg en zag mensen braken, een grote boodschap doen en aan zichzelf zitten in het zwembad. Ik dacht dat ik alles had gezien, tot ik dit zag. Als publieke zwembaden me iets geleerd hebben, is het dat mensen walgelijke beesten zijn”, klinkt het onder meer.

Nooit meer zwemmen

Die persoon is niet de enige met nare ervaringen: “Ik heb ook gewerkt in een openbaar zwembad en die lijken het ergste in mensen naar boven te halen. Ik zou nooit meer in een openbaar zwembad zwemmen na die ervaring.”

News

meer News

Spotlight

Ontdek waarom pizza zo verslavend is

Niemand eet ooit één stukje pizza. Wanneer je nog maar de krokante korst, zomerse kruiden en smeuïge mozzarella proeft, weet je dat je meer wilt. Dat is geen toeval: een studie van de University of Michigan, gepubliceerd in PloS One, verklaart waarom pizza o zo verslavend is.

meer Spotlight