Vier kent beste kijkcijfers in jaren

Vier en Vijf mogen hun handjes kussen dat ze Jani en Annelien Coorevits in de rangen hebben. Mede door de inlijving van deze twee bv's kunnen beide tv-zenders hun beste cijfers in jaren voorleggen.
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Op Vijf kende Jani Kazaltzis al succes met ‘Zo Man zo Vrouw', maar zijn recente transfer naar Vier heeft van de stylist met Griekse roots een kijkcijferkanon gemaakt. Met het programma ‘Jani Gaat...' gooit hij grote ogen.

‘De Mol', met gemiddeld 1,1 miljoen kijkers, ‘Topdokters', ‘The Sky is the Limit' en ‘De Pappenheimers' deden het zoals verwacht goed. Maar ook de hilarische en gênante situaties van Ben Segers en Axel Daeseleire in ‘Auwch', en ‘Stukken van Mensen' met Evy Gruyaert verrasten de kijkers en zorgen ervoor dat Vier (voorheen VT4) haar beste voorjaar in twintig jaar kent.

Ook Vijf doet beter dan vorig jaar. De populariteit van Karen Damen (‘Perfect?') en Annelien Coorevits (‘Alle Dagen Seks' en ‘Temptation Island') wist 7% van de vrouwen tussen 20 en de 49 jaar naar het kleine scherm te lokken.

Voor de eerste keer zullen beide zenders ook een zomeroffensief inzetten, zo meldt Het Nieuwsblad.

Foto Vier

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight