Vijf avontuurlijke adventskalenders

Wie adventskalenders vooral associeert met chocolade en lagereschoolkinderen slaat de bal helemaal mis. Tal van merken steken elkaar de loef af met de meest avontuurlijke aftelkalenders. Het enige wat jij moet doen, is kiezen.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

Voor bierliefhebbers

Wie België zegt, zegt bier. En wie graag bier drinkt, is ongetwijfeld blij met een adventskalender van de Belgian Beer Box. De organisatie schuimde het hele land af op zoek naar de meest creatieve recepten en innovatieve brouwers. Wedden dat je je gelukkig proeft?

Vanaf 74,90 euro, belgian-beerbox.be

Voor beauty-addicts

De adventskalender van Kiehl's is er elk jaar eentje om naar uit te kijken. Dit natuurlijke beautymerk verrast je met 24 verzorgingsproducten in miniformaat. Denk daarbij aan cleansers, gezichtsmaskers, moisturizers… Kortom, alles wat je nodig hebt om jezelf lekker in de watten te leggen.

Vanaf 69 euro, kiehls.be

Voor de DIY-drinkers

Rond de kerstperiode vloeien de bubbels vlotjes binnen. Om ervoor te zorgen dat al die drank niet gaat vervelen, komt Lakeland op de proppen met deze adventskalender. Achter elk van de twaalf deurtjes zitten ingrediënten verstopt om je bubbels te pimpen. Denk aan kleurtjes, smaakstoffen, glitters… Die elementen kan je naar eigen smaak toevoegen aan je cava, gin, tonic, wodka of andere favoriete drank.

Voor dierenvrienden

Honden en katten zijn misschien niet helemaal vertrouwd met het principe van een kalender, dat betekent niet dat ze niet blij zijn met wat verwennerij. Deze adventskalender van Lily's Kitchen bevat 24 verrassingen voor je viervoeter.

Voor die-hard kerstfans

Deze olijke rendierslingers combineren het beste van twee werelden. Enerzijds haal je een instant kerstsfeer in huis, anderzijds zit er in elke ballon iets lekkers verstopt. Geschikt voor jonge en oude kerstfanaten.