Vinicius (Real Madrid) valt twee maanden uit

door
Belga
Leestijd 1 min.

Vinicius Jr heeft in de Champions Leaguewedstrijd tegen Ajax een scheur in de ligamenten van het rechterbeen opgelopen. Dat bevestigt Real Madrid. Volgens de Spaanse media is de Braziliaanse aanvaller twee maanden buiten strijd. De 18-jarige Vinicius Jr moest na 35 minuten worden vervangen. Hij verliet het veld in Bernabeu in tranen. Real stond toen al 0-2 in het krijt. Marco Asensio, die later de 1-3 zou maken, kwam hem vervangen.

Het uitvallen van de Braziliaanse tiener is een nieuwe klap voor Real. Na de exits in de Champions League en de Spaanse beker moet de Koninklijke zijn seizoen redden in de competitie. Maar daar volgt Real al op 12 punten van Barcelona. Vinicius Jr was sinds januari een basispion in de ploeg van coach Solari, al scoorde hij maar een competitiegoal in vijftien matchen.

bron: Belga

News

meer News

Spotlight

Twitter gaat zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken

Twitter gaat de zichtbaarheid van niet-betalende abonnees beperken. Zij kunnen vanaf midden volgende maand niet meer worden aangeraden als interessant in Twitters ‘For You’-lijst, zo maakte eigenaar Elon Musk bekend in een reeks tweets. Die lijst wordt door Twitters algoritmes samengesteld uit tweets en Twitter-gebruikers die lijken op degene die een gebruiker al volgt en die populair zijn.

meer Spotlight