Voor deze droomjob word je betaald om de wereld rond te reizen

Ga je graag op reis, maar zit je krap bij kas? Geen probleem! Corendon heeft voor deze zomer een droomvacature online staan. De Nederlandse touroperator zoekt een wereldreiziger met een passie voor foto- en videografie om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar verschillende van hun bestemmingen.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Van juni tot augustus mag de werelreiziger verschillende bestemmingen bezoeken om er foto's en video's te maken voor de socialemediakanalen van Corendon. Onder andere Bali, Griekenland en Turkije staan op het programma. "Deze job is overigens wel keihard werken", zegt Daisy Homoet-Mijnals, PR Manager van Corendon. "Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curac?ao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen.”

Solliciteren kan tot 1 mei via het Instagramkanaal van Corendon via #droombaancorendon en de website www.corendon.nl/droombaan. De drie meest talentvolle sollicitanten krijgen nog een extra opdracht om te bepalen wie de gelukkige wordt.

Voorwaarden

Aan de droombaan zijn enkele voorwaarden verbonden. Sollicitanten moeten 18 jaar of ouder zijn, beschikken over een rijbewijs en volledig beschikbaar zijn in de maanden juni, juli en augustus. De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een maandelijkse minimumsalaris. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed.

Succes!