Vreselijk! Baasje laat labrador achter in het bos en rijdt vervolgens weg in haar Tesla (video)

Een Canadees dierenasiel heeft op haar Facebookpagina een hartverscheurende video gedeeld. Op camerabeelden is te zien hoe een Tesla stopt naast een snelweg en een enthousiaste labrador uit de auto springt, helemaal klaar voor een wandeling in het bos. Maar schijn bedriegt, want zijn baasje lokt hem mee naar het bos en laat hem daar vervolgens achter! Daarop is te zien hoe de vrouw snel terug naar haar auto rent en wegrijdt zonder ook maar een keer om te kijken.
door
silke.vandenbroeck
Leestijd 2 min.

Gelukkig kon de hond gered worden door Brandon Price, die de camera's eerder had opgehangen. “We hebben de camera's een tijdje geleden geïnstalleerd omdat mensen hier amok kwamen maken”, legt hij uit aan Bored Panda. “Maar we waren compleet in shock toen we deze beelden zagen! Zoiets hadden we nog nooit gezien.”

"Lelijke mensen"

Samen met wat vrienden konden ze de labrador, die blijkbaar Henry heet, redden en naar een dierenasiel brengen. “Veel mensen kunnen niet geloven dat iemand die met een Tesla rijdt een hond zou dumpen, maar ik heb geleerd om wat verder te kijken dan uiterlijke verschijnselen. Al bestaan er natuurlijk altijd gewoon lelijke mensen”, aldus Brandon. 

"Door deze beelden te tonen, laten we zien dat zelfs een 13-jaar oude familiehond verlaten kan worden", klinkt het bij het dierenasiel. "Het is krankzinnig." Henry wacht nu op zijn nieuw mandje in het asiel.

News

meer News