Vrouw (22) dood aangetroffen na "foutgelopen seksspelletje"

Een Britse vrouw werd dinsdagmorgen levenloos aangetroffen in het Zwitserse hotel Ramada Hotel La Palma au Lac. Volgens haar vriend ging het om een “uit de hand gelopen seksspelletje”.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Anna Florence Reed checkte maandag samen met haar Duitse vriend in in het Zwitserse viersterrenhotel Ramada Hotel La Palma au Lac in Locarno. Dinsdagmorgen hoorden verschillende hotelgasten geschreeuw uit hun kamer. Daarop waarschuwden ze het hotelpersoneel. Toen een hotelmedewerker de kamer binnenkwam, trof hij het levenloze lichaam van Reed aan in bad.

Verstikking

De politie kwam meteen ter plaatse en pakte de 29-jarige vriend op. Uit de eerste bevindingen van de wetsdokter bleek dat Reed stierf door verstikking. Ook werden er verschillende breuken en snijwonden aangetroffen op haar lichaam.

Doodslag met voorbedachten rade

Haar vriend legde aan de politie uit dat zijn vriendin gestorven was tijdens een “uit de hand gelopen seksspelletje”. “We hebben een onderzoek geopend wegens doodslag met voorbedachten rade. We hebben ook contact met de Britse politie, die momenteel de familie van het slachtoffer begeleidt”, vertelt de woordvoerder van de Zwitserse politie aan de lokale krant ‘Corriere del Ticino'.

Booking.com