Vrouw doet weerzinwekkende ontdekking in haar drank

door
tsane.effiong
Leestijd 1 min.

Een vrouw zegt zwaar ziek te zijn geworden na het drinken van kokoswater. In haar drankkarton vond ze een walgelijke substantie, maar pas nadat het goedje al voor de helft op was.

Barbara Evelyn Marie uit New York deed een maagomkerende ontdekking bij haar favoriete drankje. Met een rietje dronk ze een brik kokoswater van Vita CoCo voor de helft leeg, tot ze opeens een afschuwlijke brok mee haar mond in voelde komen.

Daarop besloot Barbara het karton open te snijden om te kijken waar dat klompje vandaan kwam. “Binnenin vond ik een heel vieze substantie. Een stuk daarvan had ik dus ingeslikt”, zegt ze. “Nadien ben ik vreselijk beginnen overgeven en had ik nog dagenlang diarree.”

De vrouw heeft een staaltje van haar gruwelijke ontdekking naar het bedrijf gestuurd om te laten onderzoeken, samen met de diagnose van haar dokter. Het drankbedrijf VitaCoCO heeft reeds op de situatie gereageerd. “Wij hebben sinds 26 april al meermaals contact gehad met de klant”, zegt een woordvoerder. “Wij nemen alle klachten heel ernstig en zullen ook deze zaak grondig onderzoeken. Voor Vita Coco is veiligheid en kwaliteit van het allergrootste belang. Wij zullen haar op de best mogelijke manier van dienst zijn.”

News

meer News