Vrouw draagt verlovingsring een jaar lang zonder het te weten

Wie zijn wederhelft op een originele manier ten huwelijk wil vragen, kan nog wat leren van de Australiër Terry. Zijn vriendin Anna droeg de verlovingsring al ruim een jaar, zonder dat ze het besefte.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Toen het koppel hun 1-jarig jubileum vierde, gaf Terry zijn vriendin een handgemaakte houten halsketting. Ze vond het prachtig en draagde het cadeau elke dag. Maar wat ze niet wist, is dat er in het hangertje een kostbare ring verstopt zat.

"Idioot!"

Toen het koppel op reis was in Schotland ging de man uiteindelijk op één knie zitten. Via een smoes ontfutselde hij de ketting van zijn vriendin en haalde hij de ring tevoorschijn. Het meisje reageerde dolblij en stomverbaasd tegelijk. "Ik had hem wel kwijt kunnen raken, idioot."

Achteraf maakte Terry nog een filmpje van zijn aanzoek, dat al meer dan 1,7 miljoen keer bekeken is op YouTube. De twee Australiërs zijn naar eigen zeggen enorm verrast door de massale aandacht voor de video. Eigenlijk waren de beelden vooral voor familie en vrienden bedoeld. "We hadden nooit gedacht dat het zo'n gekkenhuis zou worden", vertelt het stel aan The Daily Mail.