Vrouw krijgt verloren handtas terug met briefje

Een Britse vrouw verloor enkele weken geleden haar handtas tijdens een avondje stappen. Na zes weken dook de tas in oorspronkelijke staat op met een bizar briefje.
door
Timmy
Leestijd 2 min.

Hayley Minn had tijdens een nachtje uit te veel gedronken. Eenmaal thuis besefte de Londense journaliste dat ze haar handtas was kwijtgespeeld. Al snel gaf ze de hoop op, maar zes weken later bracht de postbode haar tas terug. Daar had iemand een briefje in gestopt.

“Beste Miss Hayley, alles goed?", valt er op het papier te lezen. "Ik wil je bij deze informeren dat ik je handtas gevonden heb. Ik heb enkel naar de inhoud gekeken omdat ik een adres zocht om dit ding terug te sturen", schrijft de onbekende verder.

"Je bent één van de mooiste personen die ik ooit heb gezien en ik geloof dat je in de realiteit nog mooier bent dan op je foto", maakt de brief het wat vreemder. "Ik hoop dat ik je eens mee op een date kan nemen, al ben ik er zeker van dat er al iemand is in je leven. Indien dat niet het geval is: geef me een kans."

Een kans zal de man niet gehad hebben, want Minn heeft een vriendje. Ze ging niet in op de avances en heeft ook niets meer gehoord van de geheime aanbidder.

Woman loses purse on night out - gets it back in the post with 'creepiest note' https://t.co/itf7wnl6hx pic.twitter.com/nxJcUIQco6

— Mirror Weird News (@MirrorWeirdNews) 5 maart 2017

News

meer News